Privacyverklaring

 

Privacyverklaring Kopra Trading Vof

Kopra Trading Vof vindt het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

 

Bedrijfsgegegevens

Kopra Trading Vof

Lange Maat 29
6932 AB Westervoort

Telefoon +31-478 531 311

 Telefax +31-848 821 203

 www.kopra-trading.com

 mctinfo@kopra-trading.com

KvK: 67697976
BTW-nummer NL857136616B01

 

Gebruik van persoonsgegevens

Door te bestellen via de website stemmen klanten in met het gebruik van hun persoonsgegevens door Kopra Trading Vof. Deze gegevens zijn noodzakelijk om de goede verwerking van bestellingen te garanderen. Onderstaande gegevens kunnen hiervoor gevraagd worden:

- bedrijfsgegevens indien van toepassing

- naam

- adres

- postcode en woonplaats

- e-mailadres

- telefoonnummer

 

Kopra Trading Vof  verwerkt bovenstaande gegevens voor de volgende doeleinden

- om u de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze websites

- om uw bestelling te verwerken en u te informeren over het verloop daarvan.

 

Verstrekking aan derden

Wij geven de door u verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door u bestelde producten.  Met alle partijen is een verwerkersovereenkomst afgesloten, waarin omschreven staat hoe uw gegevens verwerkt worden.

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Voor de afhandeling van betalingen in onze webshop wordt gebruik gemaakt van een partner van Mijnwebwinkel, waarmee Mijnwebwinkel een verwerkersovereenkomst heeft afgesloten.

Daarnaast geeft Kopra Trading Vof uw gegevens door aan de fabrikant en vrachtvervoerder of PostNL om de bestelling bij u te bezorgen.  

 

Cookies

Kopra Trading Vof maakt gebruik van functionele cookies. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken.

 

Beveiligen en bewaren

Kopra Trading Vof zorgt ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw persoonsgegevens.

Kopra Trading Vof bewaart de gegevens niet langer dan langer nodig is om de gevraagde dienst te leveren, uitgezonderd de gegevens die langer bewaard worden omdat de wet dit verplicht.

 

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u deze bij Kopra Trading Vof neer leggen. Indien u van mening bent dat Kopra Trading Vof u niet verder helpt, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2020 epskoelbox-transportbox | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel